Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

256 Publikationen


2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7443
FAN-Messung während des Maischens
P. Wefing, J. Schneider, Brauwelt 12–13 (2022) 304–308.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy
A. Gossen, K. Schwarzer, I. Weishaupt, B.G. Sürmeli, J. Schneider, Flash Pasteurization with Product and Process Monitoring Using Inline near Infrared Spectroscopy, 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization
A. Gossen, K. Schwarzer, B.G. Sürmeli, I. Weishaupt, J. Schneider, Smart Pasteurization Pilot Plant - a New Approach with Inline Sensors towards a Precise and Gentle Flash Pasteurization, 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7444
Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance
P. Wefing, F. Conradi, J. Rämisch, P. Neubauer, J. Schneider, Machine Learning Aided Free Amino Nitrogen Determination in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance , Technische Hochschule OWL, 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance
P. Wefing, F. Conradi, J. Rämisch, P. Neubauer, J. Schneider, Machine Learning Aided Free Amino Nitrogen Determination in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance , 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8447
Rethink Beer Pasteurization – Safety, Sustainability and Quality
K. Schwarzer, U. Müller, J. Schneider, Rethink Beer Pasteurization – Safety, Sustainability and Quality, 2022.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy
L. Katsch, F. Conradi, P. Wefing, J. Schneider, Determination and Prediction of the Final Attenuation and Quality Parameters in Beer with Near-Infrared Spectroscopy, 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
On the way to intelligent shelf life prediction
D. Pauli, M. Neumaier, On the Way to Intelligent Shelf Life Prediction, DLG, 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung
K. Schwarzer, I. Weishaupt, A. Gossen, B.G. Sürmeli, J. Schneider, Smart Pasteurization - Eine Neuartige, Autonome Regelung Für Eine Kurzzeiterhitzung, 2022.
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Potential for gentler pasteurization
L. Katsch, J. Schneider, Brauwelt International (2022) 182–185.
ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, International Journal of Food Engineering 17 (2021) 703–713.
ELSA | DOI
 
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840 ELSA
 

2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 6934
Lebensmitteltechnologie in ihrer gesellschaftlichen Verflechtung
J. Schneider, in: M.L. Hofmann, K. Lemme, J. Löffl, J. Nautz (Eds.), Sammelband 50 Jahre Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Akademische Festschrift 2021, Spurbuchverlag, 2021, pp. 101–115.
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6171 ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734 ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842 ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Potential für eine schonendere Pasteurisation
L. Katsch, J. Schneider, Brauwelt (2021) 340–343.
ELSA | Download (ext.)
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689
Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms
P. Wefing, F. Conradi, J. Rämisch, P. Neubauer, J. Schneider, Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft 74 (2021) 107–121.
ELSA | DOI
 
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4023

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Default

Export / Einbettung