Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1131 Publikationen


2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7932
Hernández Rodriguez, Tanja ; Ramm, Selina ; Lange-Hegermann, Markus ; Frahm, Björn: A systematic, model-based workflow for risk-based decision making in upstream development
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7976
Gassenmeier, Veronika ; Deppe, Sahar ; Hernández Rodriguez, Tanja ; Kuhfuß, Fabian ; Moser, André ; Hass, Volker C. ; Kuchemüller, Kim B. ; Pörtner, Ralf ; u. a.: Model-assisted DoE applied to microalgae processes, Current Research in Biotechnology. In: Current Research in Biotechnology Bd. 4, Elsevier (2022), S. 102–119
ELSA | DOI
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7977
Kuhfuß, Fabian ; Gassenmeier, Veronika ; Deppe, Sahar ; Ifrim, George Adrian ; Hernández Rodriguez, Tanja ; Frahm, Björn: View on a mechanistic model of Chlorella vulgaris in incubated shake flasks. In: Bioprocess and Biosystems Engineering Bd. 45. Berlin, Springer (2022), S. 15–30
ELSA | DOI
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy : Curran Associates, Inc., 2022
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, Linda ; Schneider, Jan: Potential for gentler pasteurization. In: Brauwelt international : special journal covering the brewing and beverage industries. Nürnberg, Fachverlag Hans Carl GmbH (2022), Nr. 3, S. 182–185
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
Pauli, Daniel ; Neumaier, Michael: On the way to intelligent shelf life prediction : DLG, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8443
Upmann, Matthias ; Tholen, Janna ; Schulze Althoff, Gereon: Salmonellen - Risikominimierung in der Schlachtstrecke durch visuelle Kontrollsysteme und künstliche Intelligenz, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur ; Schwarzer, Knut ; Sürmeli, Baris Gün ; Weishaupt, Imke ; Schneider, Jan: Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8447
Schwarzer, Knut ; Müller, Ulrich ; Schneider, Jan: Rethink Beer Pasteurization – Safety, Sustainability and Quality, 2022
ELSA | Dateien verfügbar
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut ; Weishaupt, Imke ; Gossen, Arthur ; Sürmeli, Baris Gün ; Schneider, Jan: Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9196
Trilling, Marc ; Katsch, Linda ; Schneider, Jan: Recyclat Transparency, 2022
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 | OA
Wittland, Sebastian ; Sokolowsky, Martina ; Kanzler, Clemens ; Rohn, Sascha ; Bertrand, Matthäus ; Sciurba, Elisabeth: Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren. In: Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker Bd. 76. Weinheim, Wiley-VCH (2022), Nr. S2, S. 229
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9416
Upmann, Matthias ; Weyland, Gerd: Was ist erlaubt, was verboten? In: Fleischwirtschaft Bd. 101. Frankfurt, dfv-Mediengruppe, Dt. Fachverl. (2022), Nr. 11, S. 42–46
ELSA | Download (ext.)
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9417
Upmann, Matthias ; Weyland, Gerd: Was ist erlaubt, was verboten? In: Fleischwirtschaft Bd. 101. Frankfurt, dfv-Mediengruppe, Dt. Fachverl. (2022), Nr. 12, S. 50–55
ELSA | Download (ext.)
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9419
Upmann, Matthias ; Stiebing, Achim: In eigener Sache: Studium der Fleischtechnologie  gestern - heute - morgen , 2022
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9420 | OA
Witte , Franziska ; Sawas , Erik ; Berger , Lisa M. ; Gibis , Monika ; Weiss, Jochen ; Röser, Anja ; Upmann, Matthias ; Joeres, Eike ; u. a.: Influence of Finely Chopped Meat Addition on Quality Parameters of Minced Meat. In: Applied Sciences Bd. 20. Basel (CH), MDPI (2022), Nr. 12
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9421
Tholen, Janna ; Mohr, Jessica ; Bruns, Michael ; Schulze Althoff, Gereon ; Upmann, Matthias: Kontaminationen während des Schlachtprozesses auf Schweineschlachtkörpern
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7090 | OA
Weishaupt, Imke ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Approach to an inline monitoring of the heat impact in a high temperature short time treatment (HTST) of juice with the help of a chemical marker. In: Brewing science Bd. 75, Carl (2022), Nr. 1/2, S. 1–8
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7444
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Rämisch, Johannes ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance  : Curran Associates, Inc., 2022
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5425
Weishaupt, Imke ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Near-infrared spectroscopy for the inline classification and characterization of fruit juices for a product-customized flash pasteurization. In: Food Science & Nutrition Bd. 10, Wiley (2022), Nr. 3, S. 800–812
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Din 1505-2

Export / Einbettung