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102 Publikationen
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Weishaupt I, Katsch L, Sokolowsky M, Schneider J. Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties. Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft. 2025;78(3/4):17–26.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101 |
Bolmanis E, Uhlendorff S, Pein-Hackelbusch M, Galvanauskas V, Grigs O. Anomaly detection and removal strategies for in-line permittivity sensor signal used in bioprocesses. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology. 2025;13.
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
Struck S. Funktionalität von Proteinen in der Verarbeitung und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen. 2025.
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13223
Uhlendorff S, Burankova T, Dahlmann K, Frahm B, Pein-Hackelbusch M. Application Constraints of Linear Multivariate Regression Models for Dielectric Spectroscopy in Inline Bioreactor Viable Cell Analysis. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13225 |
Lorke M, Amelung R, Kuchling P, Paaßen B, Pein-Hackelbusch M, Schloots F, et al. Development and Implementation of Diversity Programs in Large Collaborative Research Projects: An Example From Germany. Diversity & Inclusion Research. 2025;2(4).
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |
Wittland S, Rohn S, Sciurba E, Begemann J, Sokolowsky M, Kanzler C, et al. Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products. LWT - Food Science and Technology. 2025;216.
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| WoS
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck S. Pumpkin seed press cake a valuable source of protein. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 |
Märkle N, Warnke G, Pein-Hackelbusch M. An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders. International Journal of Pharmaceutics: X. 2025;9.
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| PubMed | Europe PMC
2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13296
Weishaupt I, Begemann J, Struck S, Matthäus B, Schneider J. Ressourceneffizientere Lebensmittelproduktion durch Umsetzung eines Raffineriekonzepts am Beispiel der Bierherstellung. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13315 |
Uhlendorff S, Odefey U, Frahm B, Pein-Hackelbusch M. Performance Comparison between Semi‐Automated and Manual Cell Counting for Animal Cell Culture. Chemie Ingenieur Technik. 2025;
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2025 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 13316
Pein-Hackelbusch M. An die Hand genommen - Adhärenz bei Kindern. PTA heute : Praxiswissen für die Apotheke. 2025;39(23):38–42.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
Gossen A, Katsch L, Schneider J. Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck S. Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo SM, Trültzsch S, Struck S, Rohm H. Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties. LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST). 2024;214.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12283
Wittland S, Kanzler C, Rohn S, Sciurba E, Sokolowsky M, Matthäus B. Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidesorten und Mehltypen auf die Frischhaltung bei Hefebackwaren. Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker . 2024;78(S3):S3-111-S3-111.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12287
Wittland S. Allulose in Backwaren: Untersuchung und Charakterisierung der techno-funktionellen und sensorischen Eigenschaften von Allulose in Backwaren. 2024.
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