Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

99 Publikationen


2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11605
Trilling-Haasler M et al. (2024) Yeast Filtration with Rotating Membrane Filtration –  a New Approach for an Economical Recovery of Beer Form Surplus Yeast . .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11607
Nolte J et al. (2024) How Do You Turn a Shotgun into a Precision Rifle - Significant Heat Savings through the Use of Kinetic Laboratory Data (D/z Values) in Large-Scale Pasteurization. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11608
Trilling-Haasler M, Jürgensmeier S-E and Schneider J (2024) Influence of Osmotic Pressure Induced Yeast Particle Size on the Rheological Properties of Beer-Yeast-Suspensions. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11716 | OA
Wittland S (2024) Investigation and Characterization of the Techno Functional and Sensory Properties of Allulose in Baked Goods. .
ELSA | Dateien verfügbar
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch L, Sokolowsky M and Schneider J (2024) Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft. .
ELSA
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
Morejon Caraballo S et al. (2024) Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake. International journal of food science & technology.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen A et al. (2024) FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene Dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch L et al. (2024) Shelf Life Prediction of Beverage Bases with Multivariate Accelerated Shelf Life Testing. .
ELSA
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11982
Tholen J et al. (2024) Tenderness Prediction for Beef Using Novel Datea Analysis Methods Based on System Dynamic and Acoustic Signals. Food Physics.
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck S (2024) Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo S et al. (2024) Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo S, Rohm H and Struck S (2024) Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer D, Struck S and Rohm H (2024) A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen A et al. (2024) FoodLifeTimeTracking: Use of Multimodal Information Fusion for the Realisation of a Monitoring Device and a Life Cycle Simulator for the Investigation and Quantification of Quality-Determining Parameters and the Shelf Life of Food and Its Ingredients. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
Katsch L et al. (2024) PETauthent – Authentication of PET Recyclate for Food Packaging Using Data-Intensive Sensors and Machine Learning Methods. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12013
Trilling-Haasler M et al. (2024) Der rPET Gehalt in Flaschen - eine Frage des Glaubens? . .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12019
Schwarzer K, Wilhelm P and Müller U (2024) Text Mining als Werkzeug für die automatisierte Datensammlung in wissenschaftlichen Datenbanken am Beispiel der ‚Lemgo D- and z-value Database for Food‘. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12020
Schwarzer K, Schneider J and Müller U (2024) Getränkepasteurisation neu gedacht – Sicherheit, Qualität, Nachhaltigkeit. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12021
Segermann J et al. (2024) Die Rolle von ML-Modellen in der Lebensmitteltechnologie: Eine Fallstudie zur Sauerteigfermentation mit NIR-Spektroskopie. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12022
Luttmann M et al. (2024) Erkenntnisse zur Nutzung von Photogrammmetrie für die Untersuchung des Bräunungsverhaltens von Weizenbrötchen. .
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4028

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Political Science (Journal)

Export / Einbettung