Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1562 Publikationen
2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11934
Klepp, Georg Heinrich, et al. “Charging and Discharging of Hydrogen Sorption Tanks.” Advances in Computational Heat and Mass Transfer : Proceedings of the 14th International Conference on Computational Heat and Mass Transfer (ICCHMT 2023), 4-8 September, 2023, Düsseldorf, Germany, Volume 1 , edited by Ali Cemal Benin et al., Springer, 2024, pp. 480–88, https://doi.org/10.1007/978-3-031-67241-5_43.
ELSA
| DOI
2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11977
Shrotri, Abhijeet Narendra, et al. “Evaluation of Additively Manufactured Axicon Lenses Using a THz-Camera.” 2024 49th International Conference on Infrared, Millimeter, and Terahertz Waves (IRMMW-THz), vol. 2024, IEEE, 2024, https://doi.org/10.1109/irmmw-thz60956.2024.10697740.
ELSA
| DOI
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, et al. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene Dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda, et al. Shelf Life Prediction of Beverage Bases with Multivariate Accelerated Shelf Life Testing. 2024.
ELSA
2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11982
Tholen, Janna, et al. “Tenderness Prediction for Beef Using Novel Datea Analysis Methods Based on System Dynamic and Acoustic Signals.” Food Physics, no. 1, 100017, 2024, https://doi.org/10.1016/j.foodp.2024.100017.
ELSA
| DOI
2024 | Patent | ELSA-ID: 11985 |

Bast, Oliver, et al. Verfahren Zur Temperaturprognose Und/Oder Wärmebedarfsprognose Eines Gebäudes Und Wärmepumpe. 2024.
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, Susanne. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, Sophie, et al. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, Sophie, et al. Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, Deniz, et al. A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur, et al. FoodLifeTimeTracking: Use of Multimodal Information Fusion for the Realisation of a Monitoring Device and a Life Cycle Simulator for the Investigation and Quantification of Quality-Determining Parameters and the Shelf Life of Food and Its Ingredients. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
Katsch, Linda, et al. PETauthent – Authentication of PET Recyclate for Food Packaging Using Data-Intensive Sensors and Machine Learning Methods. 2024.
ELSA
2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 12008
Cepin, Simon, and Holger Borcherding. “Integration of CFD Simulation Results in PLECS Using Lookup Tables.” PCIM Europe 2024; International Exhibition and Conference for Power Electronics, Intelligent Motion, Renewable Energy and Energy Management, VDE, 2024, p. PP010.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12013
Trilling-Haasler, Marc, et al. Der rPET Gehalt in Flaschen - eine Frage des Glaubens? . 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12019
Schwarzer, Knut, et al. Text Mining als Werkzeug für die automatisierte Datensammlung in wissenschaftlichen Datenbanken am Beispiel der ‚Lemgo D- and z-value Database for Food‘. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12020
Schwarzer, Knut, et al. Getränkepasteurisation neu gedacht – Sicherheit, Qualität, Nachhaltigkeit. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12021
Segermann, Jan, et al. Die Rolle von ML-Modellen in der Lebensmitteltechnologie: Eine Fallstudie zur Sauerteigfermentation mit NIR-Spektroskopie. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12022
Luttmann, Mario, et al. Erkenntnisse zur Nutzung von Photogrammmetrie für die Untersuchung des Bräunungsverhaltens von Weizenbrötchen. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12023
Müller, Ulrich, et al. Das Lemgoer Mechanische Sattdampfverfahren für pflanzliche Materialien – Retrospektive und neue Erfahrungen. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12024
Ibrahem, Riham, et al. Vergleichende Untersuchungen der Festigkeiten von Ätherisch-Öl-Drüsenschuppen von Lippenblütlern – Sinn und Erkenntnisse. 2024.
ELSA