Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1131 Publikationen
2013 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2983
Hernández Rodriguez, Tanja ; Pörtner, R. ; Frahm, Björn: Seed train optimization for suspension cell culture, 2013
ELSA
2013 | Patent | ELSA-ID: 3411
Schneider, Jan: Hygieneanforderungen an die Herstellung und aseptische Abfüllung von Getränken - Grundlagen und Auslegungskriterien (2013)
ELSA
2012 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12041
Kamke, Dominic ; Bennyassine, A. ; Kutz, Gerd ; Meier, S.: Investigation of Film Coating Processes in an Innojet Air Coater (IAC 025) using two Coating Formulations, 2012
ELSA
2012 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12044
Kellner, Theresa ; Kamke, Dominic ; Kutz, Gerd ; Dietrich , S.: Continuous In-Line Particle Sizing during High-Shear Granulation for Process Control, 2012
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3539
Schneider, Jan: Zur Person : Prof. Dr.-Ing. Jan Schneider. In: Getränkeindustrie Bd. 66, Sachon (2012), Nr. 1, S. 335
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3632
Kutz, Gerd: Emulsionen im Spiegel von ICH- und PIC/S-Empfehlungen. In: , 2012
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3633
Kutz, Gerd: Rohstoffe und Formulierungsstrategien. In: , 2012
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4468
Kutz, Gerd ; Schubert, O. E.: APV basics. In: , 2012
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4469
Kutz, Gerd: APV basics. In: Arbeitsgemeinschaft für Pharmazeutische Verfahrenstechnik e.V. (APV) (Hrsg.): Praktikum: Emulsionen – Weiterbildung an der Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2012
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5347
Schwarzer, Knut ; Schneider, Jan ; Becker, Barbara ; Müller, Ulrich ; Dammann_, Anna: Bestimmung des Einflusses der Zeit- und Temperaturverteilung auf die Kurzzeiterhitzung von Getränken am Beispiel von Bier. In: , 2012
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5348
Schwarzer, Knut ; Schneider, Jan ; Becker, Barbara ; Müller, Ulrich: Entkeimungsauslegung mit der "Lemgo D- and z-value Database for Food. In: , 2012
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5349
Müller, Ulrich ; Werner, K.: Visueller Nachweis mechanisch-trennender Verfahren zur Sporenreduktion. In: , 2012
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5350
Pfannebecker, Jens ; Becker, Barbara: Comparison of a molecular detection system prototype with the DIN EN ISO-methods for the detection of Listeria monocytogenes and Salmonella enteritidis. In: , 2012
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5351
Müller, Ulrich: Stable Emulsions by Direct Homogenization. In: , 2012
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5352
Lange, H. ; Schwarzer, Knut ; Dammann, Anna ; Richert-Pöggeler, K.-R.: Effects of steam and vacuum administration during decontamination on essential oil content in herbal medicines. In: Journal of Applied Botany and Food Quality 85 (2012), S. S. 34-40
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5353
Müller, T. ; Stiebing, Achim ; Dederer, I.: Rohschinken und Rohwürste aus Eberfleisch. In: Fleischwirtschaft 92 Bd. 92 (2012), Nr. 1, S. S. 93-98
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5354
Lange, H. ; Dammann, Anna ; Schwarzer, Knut ; Müller, Ulrich ; Krüger, H.: Chemical, physical and sensory changes of herbal drugs after saturated steam decontamination. In: Z. Arznei- und Gewürzpflanzen 17 Bd. 17 (2012), Nr. 4, S. S. 174-181
ELSA