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1175 Publikationen


2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2754
Wirkstoffgehalte von Medizinaldrogen nach mechanischen Sattdampfentkeimungen
U. Müller, K. Schwarzer, A. Dammann, H. Lange, H. Krüger, Chemie Ingenieur Technik 82 (2010) 1578–1579.
ELSA
 

2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2763
Lemgoer Datenbank für D- und z-Werte: Anwendung für getränkeschädliche Mikroorganismen
K. Schwarzer, J. Schneider, U. Müller, B. Becker, P. Wilhelm, Brauwelt 150 (2010) 540–544.
ELSA
 

2010 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2815
Intensified absorption and distillation devices for modular chemical production processes
B. Dercks, B. Frahm, M. Grünewald, E. Kenig, A. Lautenschleger, A. Gorak, P. Schmidt, D. Sudhoff, S. Ressler, R. Zecirovic, Intensified Absorption and Distillation Devices for Modular Chemical Production Processes, Czech Society of Chemical Engineering, 2010.
ELSA
 

2010 | Patent | ELSA-ID: 2873 ELSA
 

2010 | Patent | ELSA-ID: 2874
Bioreaktor
H. Brod, B. Frahm, M. Jenne, J. Kauling, (2010).
ELSA
 

2010 | Patent | ELSA-ID: 2875
Begasungssystem
B. Frahm, J. Kauling, A. Pütz, M. Schindler, (2010).
ELSA
 

2010 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2892
Cultivation of sensitive cell lines - Improving bioreactor performance by Dynamic Membrane Aeration
B. Frahm, H. Brod, Cultivation of Sensitive Cell Lines - Improving Bioreactor Performance by Dynamic Membrane Aeration, 2010.
ELSA
 

2010 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2913
Intensified absorption and distillation devices for modular chemical production processes
B. Dercks, B. Frahm, M. Grünewald, E. Kenig, A. Lautenschleger, A. Gorak, P. Schmidt, D. Sudhoff, S. Ressler, R. Zecirovic, Intensified Absorption and Distillation Devices for Modular Chemical Production Processes, 2010.
ELSA
 

2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3335
Flexibilität ist gefragt : Die industrielle Umsetzung des Sattdampfentkeimungsverfahrens
U. Müller, H. Schulte, Lebensmitteltechnik (2010) 30–31.
ELSA
 

2010 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5339
Molekularbiologische Methoden zum Nachweis lebensmittelübertragbarer Viren
B. Becker, in: U. Busch (Ed.), Molekularbiologische Methoden in der Lebensmittelanalytik, Springer Verlag, Berlin, 2010, pp. 107–120.
ELSA | DOI
 

2010 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2568 ELSA
 

2010 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2569
Lebensmittelhygiene: Fleisch
M. Upmann, in: Fortbildung Hygiene- und Qualitätsmanagement für Tierärzte, 2010.
ELSA
 

2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2630
Parenteral and Enteral Metabolism of Anaplerotic Triheptanoin in Normal Rats. II. Effects on lipolysis, glucose production and liver acyl-CoA profile
L. Gu, G.-F. Zhang, R.S. Kombu, F. Allen, G. Kutz, B. Brewer, C.R. Roe, H. Brunengraber, American Journal of Physiology : Endocrinology and Metabolism 298 (2010) E362–E371.
ELSA | DOI | PubMed | Europe PMC
 

2010 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12046
Filterintegritätstestung
G. Kutz, Filterintegritätstestung, 2010.
ELSA
 

2010 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12050
Optimisation of film coating processes in a vertical centifugal coater by using design of experiments
N. Hauschildt, M.A. Skala, G. Kutz, H. Falck, Optimisation of film coating processes in a vertical centifugal coater by using design of experiments , 2010.
ELSA
 

2010 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12051
One Formulation - Two dosage forms: Processparameters determine the structure of emulsified systems
G. Kutz, D. Perlich, One Formulation - Two Dosage Forms: Processparameters Determine the Structure of Emulsified Systems, 2010.
ELSA
 

2010 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12052
Design of experiments as an effective tool to characterize relevant parameters during the production of disperes systems
N. Feldbusch, G. Kutz, Design of Experiments as an Effective Tool to Characterize Relevant Parameters during the Production of Disperes Systems, 2010.
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2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2522
Was ist erlaubt, was verboten? : 5. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 3
A. Stiebing, G. Weyland, Fleischwirtschaft 89 (2010) 57–61.
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2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2528
Was ist erlaubt, was verboten? : 5. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 3
A. Stiebing, G. Weyland, Fleischwirtschaft 89 (2010) 57–61.
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2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2530
Was ist erlaubt, was verboten? 5. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 2
A. Stiebing, G. Weyland, Fleischwirtschaft 89 (2010) 46–49.
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