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1182 Publikationen
2007 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2521
Was ist erlaubt, was verboten? : 2. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost 2006 - letzter Teil
A. Stiebing, G. Weyland, Fleischwirtschaft 86 (2007) 83–86.
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A. Stiebing, G. Weyland, Fleischwirtschaft 86 (2007) 83–86.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3992
Emulsification by rotor/stator- and rotor/systems
G. Kutz, in: 2007.
ELSA
G. Kutz, in: 2007.
2007 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 3995
Einführung
G. Kutz, A. Wolff, in: G. Kutz, A. Wolff (Eds.), Pharmazeutische Produkte und Verfahren, WILEY-VCH, Weinheim, 2007, pp. 1–4.
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| DOI
G. Kutz, A. Wolff, in: G. Kutz, A. Wolff (Eds.), Pharmazeutische Produkte und Verfahren, WILEY-VCH, Weinheim, 2007, pp. 1–4.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4034
Skin care formulations - from scratch to current applications
G. Kutz, in: 2007.
ELSA
G. Kutz, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4037
Qualification of a packaging line for cylindrical containers and blister packs
A. Bödeker, H. Bensmann, G. Kutz, in: 2007.
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A. Bödeker, H. Bensmann, G. Kutz, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4038
Formulierungskonzepte für Emulsionen - ausgewählte Beispiele
G. Kutz, in: 2007.
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G. Kutz, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6110
Haftkraftuntersuchungen an bakteriellen Sporen mittels eines Vakuum-Druck-Vakuum-Verfahrens am Beispiel von Bacillus spp.
M. Lilie, R. Pfaff, P. Wilhelm, U. Müller, in: 2007.
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M. Lilie, R. Pfaff, P. Wilhelm, U. Müller, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6111
Thermisch-letale Effekte und mechanische Ablösung bei der mechanischen Sattdampfentkeimung
U. Müller, M. Lilie, P. Wilhelm, in: 2007.
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U. Müller, M. Lilie, P. Wilhelm, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6112
Extraktion mit Mesophasen – Das Potential von Emulgatoren zur Phytostoffgewinnung
C. Triantafillaki, U. Müller, V. Jordan, in: 2007.
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C. Triantafillaki, U. Müller, V. Jordan, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6113
Extraktion von kosmetisch interessanten Wirkstoffen aus Pflanzen mittels Mesophasen
C. Triantafillaki, U. Müller, V. Jordan, in: 2007.
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C. Triantafillaki, U. Müller, V. Jordan, in: 2007.
2007 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9446
Rund 1.200 Besucher. Ein Bericht von der ProcessNet-Jahrestagung 2007 in Aachen.
P. Wilhelm, Lebensmitteltechnik (2007) 30–31.
ELSA
P. Wilhelm, Lebensmitteltechnik (2007) 30–31.
2007 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12070
Investigation regarding high shear homogenization as an alternative füor the production of submicron lipid particles
G. Kutz, V. Salzmann, M. Weber, Investigation Regarding High Shear Homogenization as an Alternative Füor the Production of Submicron Lipid Particles, 2007.
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G. Kutz, V. Salzmann, M. Weber, Investigation Regarding High Shear Homogenization as an Alternative Füor the Production of Submicron Lipid Particles, 2007.
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12059
Comparative studies on emulsion preparation using different processing facilities
G. Kutz, C. Bruns, V. Salzmann, Comparative Studies on Emulsion Preparation Using Different Processing Facilities, 2006.
ELSA
G. Kutz, C. Bruns, V. Salzmann, Comparative Studies on Emulsion Preparation Using Different Processing Facilities, 2006.
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12061
Current food ingredients in cosmetic formulations and their effects on relevant skin parameters
G. Kutz, C. Bruns, M. Enga, S. Hening, Current Food Ingredients in Cosmetic Formulations and Their Effects on Relevant Skin Parameters, 2006.
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G. Kutz, C. Bruns, M. Enga, S. Hening, Current Food Ingredients in Cosmetic Formulations and Their Effects on Relevant Skin Parameters, 2006.
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12062
Current ingredients in semi-solid formulations and their effects on skin hydration, transepidermal water loss and water resistance
G. Kutz, C. Bruns, S. Hennigs, M. Enga, Current Ingredients in Semi-Solid Formulations and Their Effects on Skin Hydration, Transepidermal Water Loss and Water Resistance, 2006.
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| Download (ext.)
G. Kutz, C. Bruns, S. Hennigs, M. Enga, Current Ingredients in Semi-Solid Formulations and Their Effects on Skin Hydration, Transepidermal Water Loss and Water Resistance, 2006.
2006 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12063
Galenical Characterisation of Skin Care Products
G. Kutz, Galenical Characterisation of Skin Care Products, 2006.
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G. Kutz, Galenical Characterisation of Skin Care Products, 2006.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2734
Parenteral and enteral metabolism of anaplerotic triheptanoin in normal rats
R.P. Kinman, T. Kasumov, K.A. Jobbins, K.R. Thomas, J.E. Adams, L.N. Brunengraber, G. Kutz, W.-U. Brewer, C.R. Roe, H. Brunengraber, American Journal of Physiology, Endocrinology and Metabolism 291 (2006) E860–E868.
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| DOI
| PubMed | Europe PMC
R.P. Kinman, T. Kasumov, K.A. Jobbins, K.R. Thomas, J.E. Adams, L.N. Brunengraber, G. Kutz, W.-U. Brewer, C.R. Roe, H. Brunengraber, American Journal of Physiology, Endocrinology and Metabolism 291 (2006) E860–E868.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2832
Anwendung der Flash-Verdampfung zur Entkeimung pflanzlicher Materialien
U. Müller, M. Lilie, P. Wilhelm, Chemie-Ingenieur-Technik 78 (2006) 1243–1244.
ELSA
| DOI
U. Müller, M. Lilie, P. Wilhelm, Chemie-Ingenieur-Technik 78 (2006) 1243–1244.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2833
Schonende Keimzahlreduktion bei Kamillenblüten (Chamomilla recutica (L.) Rauschert)
U. Müller, T. Rumke, P. Wilhelm, M. Lilie, Zeitschrift für Arznei- und Gewürzpflanzen 11 (2006) 142–144.
ELSA
U. Müller, T. Rumke, P. Wilhelm, M. Lilie, Zeitschrift für Arznei- und Gewürzpflanzen 11 (2006) 142–144.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3409
Study on the Membrane Filtration of Mash with Particular Respect to the Qualityof Wort and Beer
J. Schneider, M. Krottenthaler, W. Beck, H. Weisser, Journal of the Institute of Brewing 111 (2006) 380–387.
ELSA
J. Schneider, M. Krottenthaler, W. Beck, H. Weisser, Journal of the Institute of Brewing 111 (2006) 380–387.