Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1175 Publikationen
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6113
C. Triantafillaki, U. Müller, and V. Jordan, “Extraktion von kosmetisch interessanten Wirkstoffen aus Pflanzen mittels Mesophasen,” presented at the SEPAWA, Würzburg, 2007.
ELSA
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6114
M. Lilie et al., “Haftkraftuntersuchungen an bakteriellen.Sporen von Bacillus spp. in Luft und Wasser mittels Rasterkraftmikroskopie (AFM),” presented at the GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie , Hamburg, 2007.
ELSA
2007 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6115
C. Triantafillaki, U. Müller, and V. Jordan, “Extraktion mit Mesophasen – Auswahl von geeigneten Emulgatoren zur Phytostoffgewinnung,” presented at the GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie , Hamburg, 2007.
ELSA
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6116
U. Müller, C. Triantafillaki, and V. Jordan, “Extraktion mit Mesophasen – Auswahl geeigneter Emulgatoren zur Phytostoffgewinnung,” presented at the ProcessNet Jahrestagung 2007, Aachen, 2007.
ELSA
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6117
U. Müller, “Entkeimungsverfahren fester Substanzen – Eine kurze Übersicht,” presented at the 5. Lemgoer Nachmittag zu Entkeimungsfragen, Lemgo, 2007.
ELSA
2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4134
G. Kutz, “Modern formulation concepts with actual raw materials,” presented at the 2nd Emulsion Days , Zürich (Schweiz), 2006.
ELSA
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3409
J. Schneider, M. Krottenthaler, W. Beck, and H. Weisser, “Study on the Membrane Filtration of Mash with Particular Respect to the Qualityof Wort and Beer,” Journal of the Institute of Brewing, vol. 111, no. 4, pp. 380–387, 2006.
ELSA
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3410
J. Schneider, M. Orzinski, F. W. Embs, K. Fritsch, and I. Weber, “Monolayer-Barriere-Blend-PET-Flaschen : Untersuchung zur Eignung für die Bierabfüllung,” Brauindustrie, no. 11, pp. 50–57, 2006.
ELSA
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3445
J. Schneider, G. Schröder, Y. Kerwitz, I. Weber, and M. Orzinski, “Effect of additives on chemical and tribological glass corrosion in washing of glass bottles,” Brauwelt international, no. 4, pp. 218–222, 2006.
ELSA
2006 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 3520
J. Schneider, “Bier aus einer Plastikflasche? : Das Interwiev mit Prof. Dr. Jan Schneider, Getränketechnologe an der Fachhochschule,” Lippische Landeszeitung, no. 288, 2006.
ELSA
2006 | Monographie | ELSA-ID: 3534
J. Schneider and H.-J. Manger, Kälteanlagen in der Brau- und Malzindustrie, 1. Berlin: VLB, 2006.
ELSA
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3535
J. Schneider, A. Kasprzyk, R. Pahl, and M. Orzinski, “Pasteurisation kohlensäurehaltiger Erfrischungsgetränke in PET-Flaschen,” Brauwelt, no. 45, pp. 1382–1388, 2006.
ELSA
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3536
J. Schneider, A.-H. Böttrich, M. Petreck, T. Lange, and H. Wittmann, “Privatbrauerei Iserlohn - Neuverrohrung eines Gärkellers bei laufendem Betrieb : Gesteigerter Automatisierungsgrad,” Brauwelt, vol. 146, no. 48–49, pp. 1499–1500, 2006.
ELSA
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2734
R. P. Kinman et al., “Parenteral and enteral metabolism of anaplerotic triheptanoin in normal rats,” American journal of physiology, Endocrinology and metabolism, vol. 291, no. 4, pp. E860–E868, 2006, doi: https://doi.org/10.1152/ajpendo.00366.2005.
ELSA
| DOI
| PubMed | Europe PMC
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2832
U. Müller, M. Lilie, and P. Wilhelm, “Anwendung der Flash-Verdampfung zur Entkeimung pflanzlicher Materialien,” Chemie-Ingenieur-Technik, vol. 78, no. 9, pp. 1243–1244, 2006, doi: 10.1002/cite.200650159.
ELSA
| DOI
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2833
U. Müller, T. Rumke, P. Wilhelm, and M. Lilie, “Schonende Keimzahlreduktion bei Kamillenblüten (Chamomilla recutica (L.) Rauschert),” Zeitschrift für Arznei- und Gewürzpflanzen, vol. 11, no. 3, pp. 142–144, 2006.
ELSA
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12059
G. Kutz, C. Bruns, and V. Salzmann, Comparative studies on emulsion preparation using different processing facilities. 2006.
ELSA
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12061
G. Kutz, C. Bruns, M. Enga, and S. Hening, Current food ingredients in cosmetic formulations and their effects on relevant skin parameters. 2006.
ELSA
| Download (ext.)
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12062
G. Kutz, C. Bruns, S. Hennigs, and M. Enga, Current ingredients in semi-solid formulations and their effects on skin hydration, transepidermal water loss and water resistance. 2006.
ELSA
| Download (ext.)
2006 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12063
G. Kutz, Galenical Characterisation of Skin Care Products. 2006.
ELSA