Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1131 Publikationen

 

2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6415 ELSA
 

2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6417
Übersicht - Einordnung neuartiger Entkeimungsverfahren
S. Hein, U. Müller, M. Lilie, P. Wilhelm, C. Giefers, in: 2004.
ELSA
 

2004 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6418
Grundlegendes zur Abtötung von vegetativen Keimen und bakteriellen Sporen
U. Müller, M. Lilie, P. Wilhelm, C. Giefers, S. Hein, in: 2004.
ELSA
 

2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6419
Fortschritte beim Lemgoer Sattdampfentkeimungsverfahren
M. Lilie, S. Hein, P. Wilhelm, C. Giefers, U. Müller, in: 2004.
ELSA
 

2004 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2345 | OA
Evaluation of selected control strategies for fed-batch cultures of a hybridoma cell line
R. Pörtner, J.-O. Schwabe, B. Frahm, Biotechnology and Applied Biochemistry 40 (2004).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2359 ELSA
 

2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2409
Quality management: Abattoirs and processing plants
M. Upmann, G. Wellm, in: W.K. Jensen (Ed.), Encyclopedia of Meat Sciences, Elsevier  , London, 2004, pp. 1119–1129.
ELSA
 

2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2410
Laboratory accreditation
M. Upmann, R. Stephan, in: W.K. Jensen (Ed.), Encyclopedia of Meat Sciences, Elsevier, Amsterdam, 2004, pp. 667–674.
ELSA
 

2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2411
HACCP and self-regulation
M. Upmann, P. Jakob, in: W.K. Jensen (Ed.), Encyclopedia of Meat Sciences, Elsevier, Amsterdam, 2004, pp. 547–558.
ELSA
 

2004 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2451
A Comparative Nuclear Magnetic Resonance and Rheological Study on Mash and Spent Grain Suspensions, Worts, and Carbohydrate Solutions
J. Schneider, J. Götz, P. Först, H. Weisser, Journal of American Society of Brewing Cheemists 61 (2004) 37–47.
ELSA
 

2004 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2739
Kollagen-Hydrolysate als pharmazeutische Hilfsstoffe. 2. Mitteilung
G. Kutz, E. Nürnberg, Pharmazeutische Industrie (2004).
ELSA
 

2004 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2746
Partikelgrößen in Pharmazie und Kosmetik
G. Kutz, S. Hennigs, GIT : Labor-Fachzeitschrift 47 (2004) 894–896.
ELSA
 

2004 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2838
Mechanische Effekte bei der Sattdampfentkeimung
U. Müller, M. Lilie, P. Wilhelm, Chemie-Ingenieur-Technik 76 (2004) 1602–1605.
ELSA | DOI
 

2003 | Sammelwerk | ELSA-ID: 3354
Lexikon Lebensmitteltechnik
U. Müller, H.-A. Kurzhals, eds., Lexikon Lebensmitteltechnik, Behr, Hamburg, 2003.
ELSA
 

2003 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 3443
Qualification in engineering and construction of production plants
J. Schneider, in: Symposium Sanitary Enginering & HACCP, 2003.
ELSA
 

2003 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7934
Fed-batch-cultivation of animal cells: Model-based, adaptive control in comparison to alternative control strategies
B. Frahm, R. Pörtner, Fed-Batch-Cultivation of Animal Cells: Model-Based, Adaptive Control in Comparison to Alternative Control Strategies, 2003.
ELSA
 

2003 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6402 ELSA
 

2003 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6403 ELSA
 

2003 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6404 ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung