Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1178 Publikationen
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
M. Zimmer, J. Schneider, Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems, in: 2020.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
P. Wefing, C. Conradi, St.-B. Beckhoff, Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage, in: 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, W. Ali, Digitalisierung - Bierbrauen 4.0, elektroniknet.de. (2020).
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, Brauwelt. (2020) 413–416.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2392
J. Möller, T. Hernández Rodríguez, J. Müller, L. Arndt, K.B. Kuchemüller, B. Frahm, R. Eibl, D. Eibl, R. Pörtner, Model uncertainty-based evaluation of process strategies during scale-up of biopharmaceutical processes, Computers & Chemical Engineering. 134 (2020) 1–13.
ELSA
| DOI
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2399
S. Deppe, B. Frahm, V.C. Hass, T. Hernández Rodríguez, K.B. Kuchemüller, J. Möller, R. Pörtner, Estimation of Process Model Parameters, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology: Methods and Protocols, Springer, Berlin ; Heidelberg ; New York, 2020: pp. 213–234.
ELSA
| DOI
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2822
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, Claus Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting Industrial Cell Culture Seed Trains - A Bayesian Approach, BioMed Central, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3007
F. Kuhfuß, M. Tölle, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, S. Deppe, G.A. Ifrim, B. Frahm, Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration, 2020.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3008
S. Deppe, F. Kuhfuß, M. Tölle, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, G.A. Ifrim, J. Möller, R. Pörtner, A. Moser, V.C. Hass, B. Frahm, Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation, 2020.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3009
G.A. Ifrim, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, B. Frahm, Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production, 2020.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12966
S. Ulrich, L. Niessen, J. Ekruth, C. Schäfer, F. Kaltner, C. Gottschalk, Truncated satratoxin gene clusters in selected isolates of the atranone chemotype of Stachybotrys chartarum (Ehrenb.) S. Hughes, Mycotoxin Research. 36 (2019) 83–91.
ELSA
| DOI
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 1721 |

M.P. Hoffarth, T. Broeker, J. Schneider, Effect of N2 on Biological Methanation in a Continuous Stirred-Tank Reactor with Methanothermobacter marburgensis, Fermentation. 5 (2019).
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5430
M. Upmann, B. Beneke, T. Fechner, Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, n.d.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5431
M. Upmann, A. Röser, Kochpökelerzeugnisse, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, n.d.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5432
M. Upmann, B. Beneke, Gewürze und Kräuter, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, n.d.
ELSA