Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1178 Publikationen
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer M, Schneider J. Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. In 2020.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing P, Conradi C, Beckhoff StB. Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. In 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider J, Beckhoff-Bumke S, Ali W. Digitalisierung - Bierbrauen 4.0. elektroniknet.de. 2020;
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing P, Conradi F, Trilling-Haasler M, Schuster R, Gossen A, Schneider J. Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt. 2020;(15–16):413–6.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2392
Möller J, Hernández Rodríguez T, Müller J, Arndt L, Kuchemüller KB, Frahm B, et al. Model uncertainty-based evaluation of process strategies during scale-up of biopharmaceutical processes. Computers & Chemical Engineering. 2020;134:1–13.
ELSA
| DOI
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2397
Hernández Rodríguez T, Frahm B. Design, Optimization and Adaptive Control of Cell Culture Seed Trains. In: Pörtner R, editor. Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols. Berlin, Heidelberg, New York: Springer; 2020. p. 251–67. (Methods in Molecular Biology; vol. 2095).
ELSA
| DOI
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2399
Deppe S, Frahm B, Hass VC, Hernández Rodríguez T, Kuchemüller KB, Möller J, et al. Estimation of Process Model Parameters. In: Pörtner R, editor. Animal Cell Biotechnology: Methods and Protocols. Berlin ; Heidelberg ; New York: Springer; 2020. p. 213–34. (Methods in Molecular Biology; vol. 2095).
ELSA
| DOI
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2822
Hernández Rodriguez T, Posch C, Schmutzhard J, Stettner J, Weihs Claus , Pörtner R, et al. Predicting Industrial Cell Culture Seed Trains - A Bayesian Approach. Vol. 14, BMC Proceedings. BioMed Central; 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3007
Kuhfuß F, Tölle M, Hernández Rodriguez T, Gassenmeier V, Deppe S, Ifrim GA, et al. Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration. 2020.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3008
Deppe S, Kuhfuß F, Tölle M, Hernández Rodriguez T, Gassenmeier V, Ifrim GA, et al. Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation. 2020.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3009
Ifrim GA, Deppe S, Hernández Rodriguez T, Gassenmeier V, Frahm B. Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production. 2020.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 1721 |

Hoffarth MP, Broeker T, Schneider J. Effect of N2 on Biological Methanation in a Continuous Stirred-Tank Reactor with Methanothermobacter marburgensis. Fermentation. 2019;5(3).
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5430
Upmann M, Beneke B, Fechner T. Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten. In: Horn D, Langen M, editors. Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s;
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5431
Upmann M, Röser A. Kochpökelerzeugnisse. In: Horn D, Langen M, editors. Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s;
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5432
Upmann M, Beneke B. Gewürze und Kräuter. In: Horn D, Langen M, editors. Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s;
ELSA