Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1178 Publikationen
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel/Schneider, Jan: Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems, in: o. Hg.: o. O. 2020.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick/Conradi, C./Beckhoff, St.-Bumke: Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage, in: o. Hg.: o. O. 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider, Jan/Beckhoff-Bumke, S./Ali, W.: Digitalisierung - Bierbrauen 4.0, in: elektroniknet.de (2020).
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick u. a.: Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, in: Brauwelt (2020), H. 15–16, S. 413–416.
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2397
Hernández Rodríguez, Tanja/Frahm, Björn (2020): Design, Optimization and Adaptive Control of Cell Culture Seed Trains, in: Ralf Pörtner (Hg.): Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols (=Methods in Molecular Biology 2095), Berlin, Heidelberg, New York, S. 251–267.
ELSA
| DOI
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2822
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2020): Predicting Industrial Cell Culture Seed Trains - A Bayesian Approach (= 14).
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3007
Kuhfuß, F. et. al. (2020): Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3008
Deppe, S. et. al. (2020): Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3009
Ifrim, George Adrian et. al. (2020): Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 1721 |

Hoffarth, Marc Philippe/Broeker, Timo/Schneider, Jan: Effect of N2 on Biological Methanation in a Continuous Stirred-Tank Reactor with Methanothermobacter marburgensis, in: Fermentation 5 (2019), H. 3.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5430
Upmann, Matthias/Beneke, B./Fechner, T.: Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten, in: Horn, D./Langen, M. (Hgg.): Lebensmittelhistologie, Hamburg o. J.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5431
Upmann, Matthias/Röser, Anja: Kochpökelerzeugnisse, in: Horn, D./Langen, M. (Hgg.): Lebensmittelhistologie, Hamburg o. J.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5432
Upmann, Matthias/Beneke, B.: Gewürze und Kräuter, in: Horn, D./Langen, M. (Hgg.): Lebensmittelhistologie, Hamburg o. J.
ELSA