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1178 Publikationen


2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel/Schneider, Jan: Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems, in: o. Hg.: o. O. 2020.
ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick/Conradi, C./Beckhoff, St.-Bumke: Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage, in: o. Hg.: o. O. 2020.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider, Jan/Beckhoff-Bumke, S./Ali, W.: Digitalisierung - Bierbrauen 4.0, in: elektroniknet.de (2020).
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick u. a.: Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, in: Brauwelt (2020), H. 15–16,  S. 413–416.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2392
Möller, Johannes et. al. (2020): Model uncertainty-based evaluation of process strategies during scale-up of biopharmaceutical processes, in: Computers & Chemical Engineering 134, S. 1–13.
ELSA | DOI
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2397
Hernández Rodríguez, Tanja/Frahm, Björn (2020): Design, Optimization and Adaptive Control of Cell Culture Seed Trains, in: Ralf Pörtner (Hg.): Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols (=Methods in Molecular Biology 2095), Berlin, Heidelberg, New York, S. 251–267.
ELSA | DOI
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2399
Deppe, S. et. al. (2020): Estimation of Process Model Parameters, in: Ralf Pörtner (Hg.): Animal Cell Biotechnology: Methods and Protocols (=Methods in Molecular Biology 2095), Berlin ; Heidelberg ; New York, S. 213–234.
ELSA | DOI
 

2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2822
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2020): Predicting Industrial Cell Culture Seed Trains - A Bayesian Approach (= 14).
ELSA | Dateien verfügbar | DOI
 

2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3007
Kuhfuß, F. et. al. (2020): Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3008
Deppe, S. et. al. (2020): Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation.
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2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3009
Ifrim, George Adrian et. al. (2020): Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production.
ELSA
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12965
Ulrich, Sebastian u. a.: Identification of cereulide producing Bacillus cereus by MALDI-TOF MS, in: Food Microbiology 82 (2019),  S. 75–81.
ELSA | DOI
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12966
Ulrich, Sebastian u. a.: Truncated satratoxin gene clusters in selected isolates of the atranone chemotype of Stachybotrys chartarum (Ehrenb.) S. Hughes, in: Mycotoxin Research 36 (2019), H. 1,  S. 83–91.
ELSA | DOI
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12967
Ulrich, Sebastian u. a.: Acceleration of the identification of sepsis‐inducing bacteria in cultures of dog and cat blood, in: Journal of Small Animal Practice 61 (2019), H. 1,  S. 42–45.
ELSA | DOI
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12971
Jagels, Annika u. a.: Exploring Secondary Metabolite Profiles of Stachybotrys spp. by LC-MS/MS, in: Toxins 11 (2019), H. 3.
ELSA | DOI
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 1721 | OA
Hoffarth, Marc Philippe/Broeker, Timo/Schneider, Jan: Effect of N2 on Biological Methanation in a Continuous Stirred-Tank Reactor with Methanothermobacter marburgensis, in: Fermentation 5 (2019), H. 3.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7928
Frahm, Björn (2019): Scale-up of stirred vessels.
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2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5430
Upmann, Matthias/Beneke, B./Fechner, T.: Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten, in: Horn, D./Langen, M. (Hgg.): Lebensmittelhistologie, Hamburg o. J.
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2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5431
Upmann, Matthias/Röser, Anja: Kochpökelerzeugnisse, in: Horn, D./Langen, M. (Hgg.): Lebensmittelhistologie, Hamburg o. J.
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2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5432
Upmann, Matthias/Beneke, B.: Gewürze und Kräuter, in: Horn, D./Langen, M. (Hgg.): Lebensmittelhistologie, Hamburg o. J.
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