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1178 Publikationen


2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787
Becker, Barbara/Dabisch-Ruthe, Mareike/Pfannebecker, Jens: Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide, in:   Journal of food protection 83 (2020), H. 1,  S. 45–51.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12955
Geisen, Vera u. a.: Ulzerative granulomatöse Kolitis durch Prototheca spp. bei einem Rhodesian Ridgeback in Deutschland, in: Tierärztliche Praxis Ausgabe K: Kleintiere / Heimtiere 48 (2020), H. 05,  S. 369–375.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12956
Ulrich, Sebastian/Schäfer, Cornelius: Toxin Production by Stachybotrys chartarum Genotype S on Different Culture Media, in: Journal of Fungi 6 (2020), H. 3.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12962
Liang, Liucun u. a.: Rapid clearance of Borrelia burgdorferi from the blood circulation, in: Parasites & vectors 13 (2020), H. 1.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12963
Neumann-Cip, Anna-Cathrine u. a.: A Novel Rapid Sample Preparation Method for MALDI-TOF MS Permits Borrelia burgdorferi Sensu Lato Species and Isolate Differentiation, in: Frontiers in Microbiology 11 (2020).
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12964
Ulrich, Sebastian/Ebel, Frank: Monoclonal Antibodies as Tools to Combat Fungal Infections, in: Journal of Fungi 6 (2020), H. 1.
ELSA | DOI
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 1991
Funk, Mark u. a.: Creating a Self-authentication System for Smart Banknotes, in: o. Hg.: ODS 2020 Review, San Francisco, USA. 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6571
Upmann, Matthias: Separatorenfleisch oder nicht? Konzept zur Einordnung von Geflügelrohstoffen, in: Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (2020), H. 1,  S. 5–6.
ELSA
 

2020 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 6572
Upmann, Matthias: Wissenschaftler kritisiert Bauern-Bashing, in: Neue Westfälische vom 2020.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7929
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2020): Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7930
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2020): Towards integration of prior knowledge and propagation of uncertainty for digital twins of biopharmaceutical production processes.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7936
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2020): Integration of prior knowledge and digital tools for uncertainty-based decision support.
ELSA
 

2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 7937
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2020): Modeling of Chlorella vulgaris algae in shake flasks with respect to light intensity and light duration (=Volume 92 No. 9).
ELSA | DOI
 

2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 7938
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2020): Towards integration of prior knowledge and propagation of uncertainty for digital twins of biopharmaceutical production processes (=Volume 92 No. 9).
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda/Methner, F.J./Schneider, Jan: Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants, in: BrewingScience 73 (2020), H. 7/8,  S. 85–94.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick u. a.: Approach for modelling the extract formation in continuous conducted „beta-amylase rest“ as part of the production of beer mash with targeted sugar content, in: Biochemical Engineering Journal 164 (2020).
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, J.: Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren, in: Flüssiges Obst (2020), H. 6,  S. 200–203.
ELSA
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, J.: Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken, in: o. Hg.: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, o. O. 2020,  S. 97–108.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, J.: Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars, in: Fruit Processing (2020), H. 7,  S. 222–225.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, Imke u. a.: Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer, in: Journal of Food Science 85 (2020), H. 7,  S. 2020–2031.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

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