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1151 Publikationen
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda/Methner, F.J./Schneider, Jan: Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants, in: BrewingScience 73 (2020), H. 7/8, S. 85–94.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, J.: Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren, in: Flüssiges Obst (2020), H. 6, S. 200–203.
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2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, J.: Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken, in: o. Hg.: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, o. O. 2020, S. 97–108.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, J.: Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars, in: Fruit Processing (2020), H. 7, S. 222–225.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, Imke u. a.: Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer, in: Journal of Food Science 85 (2020), H. 7, S. 2020–2031.
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2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel/Schneider, Jan: Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems, in: o. Hg.: o. O. 2020.
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2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick/Conradi, C./Beckhoff, St.-Bumke: Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage, in: o. Hg.: o. O. 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider, Jan/Beckhoff-Bumke, S./Ali, W.: Digitalisierung - Bierbrauen 4.0, in: elektroniknet.de (2020).
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick u. a.: Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, in: Brauwelt (2020), H. 15–16, S. 413–416.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787
Becker, Barbara/Dabisch-Ruthe, Mareike/Pfannebecker, Jens: Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide, in: Journal of food protection 83 (2020), H. 1, S. 45–51.
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| PubMed | Europe PMC
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2397
Hernández Rodríguez, Tanja/Frahm, Björn (2020): Design, Optimization and Adaptive Control of Cell Culture Seed Trains, in: Ralf Pörtner (Hg.): Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols (=Methods in Molecular Biology 2095), Berlin, Heidelberg, New York, S. 251–267.
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 1991
Funk, Mark u. a.: Creating a Self-authentication System for Smart Banknotes, in: o. Hg.: ODS 2020 Review, San Francisco, USA. 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6571
Upmann, Matthias: Separatorenfleisch oder nicht? Konzept zur Einordnung von Geflügelrohstoffen, in: Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (2020), H. 1, S. 5–6.
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2020 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 6572
Upmann, Matthias: Wissenschaftler kritisiert Bauern-Bashing, in: Neue Westfälische vom 2020.
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2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7929
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2020): Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration.
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2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7930
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2020): Towards integration of prior knowledge and propagation of uncertainty for digital twins of biopharmaceutical production processes.
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2020 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7936
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2020): Integration of prior knowledge and digital tools for uncertainty-based decision support.
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