Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1175 Publikationen


2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2626
Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost
G. Weyland, M. Upmann, Fleischwirtschaft 97 (2017) 44–50.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2627
Digitale Knochenpartikelanalyse
T. Fencher, M. Upmann, in: 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2628 ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2629 ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2631
How meat is defined in the European Union and in Germany
R. Lautenschläger, M. Upmann, Animal Frontiers 1 (2017) 2–4.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2633 ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2635 ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2638 ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5574
Einfluss forcierter Lagerbedingungen auf die physikalische Alterung von Getränkeemulsionen
S. Rossmann, V. Wolff, U. Müller, J. Schneider, in: 2017.
ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5576
Oxidation of Brewers Spent Grain for the Release of Fermentable Sugars by Direct Pretreatment in an Electrolysis Reactor
T. Broeker, M. Hoffarth, L. Oppermann, V. Wolff, P.R. Neubauer, J. Schneider, BrewingScience 70 (2017) 74–84.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5578 ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5579 ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5580
Study on the implementation of a biocatalytic power-to-gas reactor in a brewery
T. Broeker, M. Hoffarth, K. Heikrodt, J. Schneider, in: 2017.
ELSA
 
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5582 ELSA
 
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5584 ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5585
Study on the implementation of a biocatalytic power-to-gas reactor in a brewery
T. Broeker, M. Hoffarth, K. Heikrodt, J. Schneider, in: 2017.
ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12975
A novel approach for the determination of freshness and identity of trouts by MALDI-TOF mass spectrometry
S. Ulrich, P. Beindorf, B. Biermaier, K. Schwaiger, M. Gareis, C. Gottschalk, Food Control 80 (2017) 281–289.
ELSA | DOI
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12976
Direct identification of edible insects by MALDI-TOF mass spectrometry
S. Ulrich, U. Kühn, B. Biermaier, N. Piacenza, K. Schwaiger, C. Gottschalk, M. Gareis, Food Control 76 (2017) 96–101.
ELSA | DOI
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Default

Export / Einbettung