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1147 Publikationen


2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12784 ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10730
Type, areal extent and localization of carcass contaminations during industrial pig slaughter
J. Tholen, J. Grosse-Kleimann, G. Schulze Althoff, L. Kreienbrock, M. Upmann, Meat Science 208 (2024).
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11605
Yeast filtration with rotating membrane filtration – a new approach for an economical recovery of beer form surplus yeast
M. Trilling-Haasler, J. Tebbe, M. Lange-Hegermann, J. Schneider, Yeast Filtration with Rotating Membrane Filtration –  a New Approach for an Economical Recovery of Beer Form Surplus Yeast , 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11607
How do you turn a shotgun into a precision rifle - significant heat savings through the use of kinetic laboratory data (D/z values) in large-scale pasteurization
J. Nolte, L. Hense, I. Weishaupt, J. Schneider, How Do You Turn a Shotgun into a Precision Rifle - Significant Heat Savings through the Use of Kinetic Laboratory Data (D/z Values) in Large-Scale Pasteurization, 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11608
Influence of osmotic pressure induced yeast particle size on the rheological properties of beer-yeast-suspensions
M. Trilling-Haasler, S.-E. Jürgensmeier, J. Schneider, Influence of Osmotic Pressure Induced Yeast Particle Size on the Rheological Properties of Beer-Yeast-Suspensions, 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft
L. Katsch, M. Sokolowsky, J. Schneider, Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft, 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10957
Mycelium-based materials from residues of the regional wood industry
L. Reinhardt, V. Gassenmeier, S. Feldt, S. Plate, M. Tremmel, B. Frahm, M. Stosch, Mycelium-Based Materials from Residues of the Regional Wood Industry, n.d.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10996
Dekontamination von Schweineschlachtkörpern mittels Vakuum-Dampf-Behandlung
J. Tholen, M. Zimmermann, G. Schulze Althoff, M. Upmann, Dekontamination von Schweineschlachtkörpern mittels Vakuum-Dampf-Behandlung, n.d.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10997
Künstliche Intelligenz in der Fleischhygiene - Entwicklung eines Detektionssystems für Kontaminationen mit Kamerasystemen
J. Tholen, G. Schulze Althoff, M. Upmann, Künstliche Intelligenz in der Fleischhygiene - Entwicklung eines Detektionssystems für Kontaminationen mit Kamerasystemen, n.d.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11108
Rheologische Modelle – ein Beitrag für die systematische Entwicklung von Fleischersatzprodukten?
P. Wilhelm, U. Müller, R. Gebhardt, Rheologische Modelle – ein Beitrag für die systematische Entwicklung von Fleischersatzprodukten?, 2024.
ELSA
 

2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12897
Applying skin protective cream and the wearing of gloves?—A randomized controlled experimental study
M. Gina, K. Wichert, G. Kutz, T. Brüning, M. Fartasch, Contact Dermatitis : Environmental and Occupational Dermatitis 88 (2023) 372–382.
ELSA | DOI | PubMed | Europe PMC
 

2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11378
Real-time Monitoring of DCO2 in addition to DO
V. Gassenmeier, G. Campolongo, B. Frahm, Real-Time Monitoring of DCO2 in Addition to DO, n.d.
ELSA
 

2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11381
A systematic, model-based workflow for risk-based decision making in upstream development
T. Hernández Rodriguez, S. Ramm, M. Lange-Hegermann, B. Frahm, A Systematic, Model-Based Workflow for Risk-Based Decision Making in Upstream Development, DECHEMA e.V., n.d.
ELSA
 

2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11382 | OA
View on a mechanistic model of Chlorella vulgaris in shake flasks
V. Gassenmeier, F. Kuhfuß, S. Deppe, G. Ifrim, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, View on a Mechanistic Model of Chlorella Vulgaris in Shake Flasks, n.d.
ELSA | Download (ext.)
 

2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11383
Model-assisted design strategies for bioprocesses – Advanced statistical methods in industrial upstream cell culture
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, R. Pörtner, M. Lange-Hegermann, F.M. Wurm, B. Frahm, Model-Assisted Design Strategies for Bioprocesses – Advanced Statistical Methods in Industrial Upstream Cell Culture, DECHEMA e.V., 2023.
ELSA
 

2023 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11384 | OA
Microbial spoilage in vegan foods
C. Müller, J. Alarinta, B. Frahm, G. Wirtanen, Microbial Spoilage in Vegan Foods, Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Croatia, Editors: Draženka Komes, Sanja Vidaček Filipec and Bojana Voučko, 2023.
ELSA | Download (ext.)
 

2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11385
Validation and Uncertainty Assessment of a Software‐Integrated Workflow for pH Calculations
P. Kosse, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, M. Lübken, M. Wichern, Chemie Ingenieur Technik 95 (2023) 1960–1969.
ELSA | DOI | WoS
 

2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11487 | OA
Comparison of Preprocessing Methods of Dielectric Spectroscopy Data and the Effects on Linear Regression
S. Ramm, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, M. Pein-Hackelbusch, Comparison of Preprocessing Methods of Dielectric Spectroscopy  Data and the Effects on Linear Regression , DECHEMA e.V., n.d.
ELSA | Download (ext.)
 

2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11546
PETauthent
M. Trilling-Haasler, L. Katsch, J. Schneider, PETauthent, 2023.
ELSA
 

2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12483
Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung
A. Blome, M. Luttmann, J. Segermann, M. Jekle, B. Frahm, U. Müller, Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung, 2023.
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