Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1132 Publikationen
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12021
Segermann J et al. (2024) Die Rolle von ML-Modellen in der Lebensmitteltechnologie: Eine Fallstudie zur Sauerteigfermentation mit NIR-Spektroskopie. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12022
Luttmann M et al. (2024) Erkenntnisse zur Nutzung von Photogrammmetrie für die Untersuchung des Bräunungsverhaltens von Weizenbrötchen. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12023
Müller U et al. (2024) Das Lemgoer Mechanische Sattdampfverfahren für pflanzliche Materialien – Retrospektive und neue Erfahrungen. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12024
Ibrahem R et al. (2024) Vergleichende Untersuchungen der Festigkeiten von Ätherisch-Öl-Drüsenschuppen von Lippenblütlern – Sinn und Erkenntnisse. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12025
Liphardt D et al. (2024) Scale up-Probleme bei der schnellen Wasserdampfdestillation zur Gewinnung ätherischer Öle. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12026
Dehghanzadeh Y et al. (2024) Prozessoptimierung der schnellen Wasserdampfdestillation zur Gewinnung ätherischer Öle. .
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12147
Probst D (2024) Innovative Valorization of Oat By-Products. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck S (2024) Ackerbohnen in Glutenfreien Backwaren - Chancen Und Herausforderungen. .
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo SM et al. (2024) Dry Fractionation of Sunflower Press Cake as Tool to Improve Its Technofunctional Properties. LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214.
ELSA
| DOI
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12483
Blome A et al. (2023) Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung. .
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12485
Luttmann M et al. (2023) Teig 4.0 - Promotionsthemen. .
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10201 |

Hernández Rodriguez T et al. (2023) A Systematic, Model-Based Workflow for Risk-Based Decision Making in Upstream Development. .
ELSA
| Download (ext.)
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 10216 |

Fulek R et al. (2023) A Machine Learning Approach to Qualitatively Evaluate Different Granulation Phases by Acoustic Emissions. Pharmaceutics 15.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2023 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10245
Wefing P and Schneider J (2023) FAN Measurement during Mashing. Brauwelt international IV, 224–227.
ELSA
| Download (ext.)
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10326 |

Wörner J, Dörksen H and Pein-Hackelbusch M (2023) Key Indicators for the Discrimination of Wines by Electronic Noses. .
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 10327 |

Wörner J et al. (2023) Supporting Wound Infection Diagnosis: Advancements and Challenges with Electronic Noses. Frontiers in Sensors 4.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10554
Tholen J et al. (2023) Automatische Kontaminationserkennung auf Schweineschlachtkörpern mittels Kamerasystem. Verlag der DVG Service GmbH, Gießen.
ELSA
2023 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10788 |

Ramm S et al. (2023) Systematic Preprocessing of Dielectric Spectroscopy Data and Estimating Viable Cell Densities, Jasperneite J et al. (eds). [Piscataway, NJ]: IEEE.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9627
Ramm S et al. (2023) Compression Density as an Alternative to Identify an Optimal Moisture Content for High Shear Wet Granulation as an Initial Step for Spheronisation. .
ELSA