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1185 Publikationen


2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12947
The Evolution of the Satratoxin and Atranone Gene Clusters of Stachybotrys chartarum
S. Ulrich, K. Lang, L. Niessen, C. Baschien, R. Kosicki, M. Twarużek, R.K. Straubinger, F. Ebel, Journal of Fungi 8 (2022).
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12948
Morphology of Starch Particles along the Passage through the Gastrointestinal Tract in Laboratory Mice Fed Extruded and Pelleted Diets
J. Wenderlein, E. Kienzle, R.K. Straubinger, H. Schöl, S. Ulrich, L.F. Böswald, Animals 12 (2022).
ELSA | DOI
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12957 | OA
Lyme-Borreliose und Granulozytäre Anaplasmose bei Pferden Teil 2 – Klinische Relevanz (Tierarztbefragung)
H. Gehlen, K.S. Inerle, S. Ulrich, B. Briese, R.K. Straubinger, Pferdeheilkunde 38 (2022) 544–553.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9196
Recyclat Transparency
M. Trilling, L. Katsch, J. Schneider, Recyclat Transparency, 2022.
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 | OA
Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren
S. Wittland, M. Sokolowsky, C. Kanzler, S. Rohn, M. Bertrand, E. Sciurba, Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker 76 (2022) 229.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9416
Was ist erlaubt, was verboten?
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 101 (2022) 42–46.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9417
Was ist erlaubt, was verboten?
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 101 (2022) 50–55.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9419
In eigener Sache: Studium der Fleischtechnologie gestern - heute - morgen
M. Upmann, A. Stiebing, In Eigener Sache: Studium Der Fleischtechnologie  Gestern - Heute - Morgen , 2022.
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9420 | OA
Influence of Finely Chopped Meat Addition on Quality Parameters of Minced Meat
F. Witte , E. Sawas , L.M. Berger , M. Gibis , J. Weiss, A. Röser, M. Upmann, E. Joeres, A. Juadjur , U. Bindrich , V. Heinz , N. Terjung, Applied Sciences 20 (2022).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9421
Kontaminationen während des Schlachtprozesses auf Schweineschlachtkörpern
J. Tholen, J. Mohr, M. Bruns, G. Schulze Althoff, M. Upmann, Kontaminationen Während Des Schlachtprozesses Auf Schweineschlachtkörpern, n.d.
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9568 | OA
Compression Density as an Alternative to Identify an Optimal Moisture Content for High Shear Wet Granulation as an Initial Step for Spheronisation.
S. Ramm, R. Fulek, V.A. Eberle, C. Kiera, U. Odefey, M. Pein-Hackelbusch, Pharmaceutics 14 (2022).
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12805
Pressed sap from oil palm (Elaeis guineensis) trunks: a revolutionary growth medium for the biotechnological industry?
R. Dirkes, P.R. Neubauer, J. Rabenhorst, Biofuels, Bioproducts and Biorefining 15 (2021) 931–944.
ELSA | DOI | WoS
 

2021 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7927
Model-based methods in bioprocess technology - Bioprocess modeling, simulation and prediction
T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, Model-Based Methods in Bioprocess Technology - Bioprocess Modeling, Simulation and Prediction, 2021.
ELSA
 

2021 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7931
Model-assisted Design of Experiments - Concept, Software and Applications
A. Moser, J. Möller, K.B. Kuchemüller, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, G.A. Ifrim, B. Frahm, R. Pörtner, V.C. Hass, Model-Assisted Design of Experiments - Concept, Software and Applications, 2021.
ELSA
 

2021 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 7939
Bovine Colostrum for Human Consumption
G. Wirtanen, J. Alarinta, B. Frahm, S. Fasse, in: MDPI Encyclopedia, Scholarly Community Encyclopedia, Category: Agriculture, Dairy & Animal Science, 2021.
ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7981 ELSA | DOI | WoS
 

2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 7983
Considerations of the impacts of cell-specific growth and production rate on clone selection – a simulation study
T. Hernández Rodriguez, S. Morerod, R. Pörtner, F.M. Wurm, B. Frahm, in: Bioprocess Systems Engineering Applications in Pharmaceutical Manufacturing, MDPI, Basel, 2021, pp. 49–74.
ELSA | DOI
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7985
Dynamic parameter estimation and prediction over consecutive scales, based on moving horizon estimation - applied to an industrial cell culture seed train
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, R. Pörtner, B. Frahm, Bioprocess and Biosystems Engineering 44 (2021) 793–808.
ELSA | DOI
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7986
Model-assisted DoE software: Optimization of growth and biocatalysis in Saccharomyces cerevisiae bioprocesses
A. Moser, K.B. Kuchemüller, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, R. Pörtner, V.C. Hass, J. Möller, Bioprocess and Biosystems Engineering 44 (2021) 683–700.
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2021 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8078
Messtechnikkonzepte für die Erfassung von qualitätsrelevanten Parametern und Merkmalen bei der Weizenteigverarbeitung
A. Blome, M. Luttmann, B. Frahm, U. Müller, Messtechnikkonzepte Für Die Erfassung von Qualitätsrelevanten Parametern Und Merkmalen Bei Der Weizenteigverarbeitung, 2021.
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