Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1131 Publikationen
2020 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7936
Hernández Rodriguez T, Frahm B and Posch C (2020) Integration of Prior Knowledge and Digital Tools for Uncertainty-Based Decision Support. .
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6571
Upmann M (2020) Separatorenfleisch oder nicht? Konzept zur Einordnung von Geflügelrohstoffen. Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung 5–6.
ELSA
2020 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 6572
Upmann M (2020) Wissenschaftler kritisiert Bauern-Bashing. Neue Westfälische.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch L, Methner F-J and Schneider J (2020) Kinetic Studies of L-Ascorbic Acid Degradation in Fruit Juices for the Improvement of Pasteurization Plants. BrewingScience 73, 85–94.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg B, Stake K and Schneider J (2020) Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren. Flüssiges Obst 200–203.
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg B, Stake K and Schneider J (2020) Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken. Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021. pp. 97–108.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg B, Stake K and Schneider J (2020) Allulose as Alternative Sugar for Calorie Reduction in Nectars. Fruit Processing 222–225.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt I et al. (2020) Model Based Optimization of Transflection near Infrared Spectroscopy as a Process Analytical Tool in a Continuous Flash Pasteurizer. Journal of Food Science 85, 2020–2031.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer M and Schneider J (2020) Thermal Pasteurisationof Food in Glass Containers –Near Infrared Studies as Groundwork for Cyber-Physical Systems.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing P, Conradi C and Beckhoff St-B (2020) Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider J, Beckhoff-Bumke S and Ali W (2020) Digitalisierung - Bierbrauen 4.0. elektroniknet.de.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing P et al. (2020) Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt 413–416.
ELSA
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2822
Hernández Rodriguez T et al. (2020) Predicting Industrial Cell Culture Seed Trains - A Bayesian Approach. BioMed Central.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3007
Kuhfuß F et al. (2020) Modeling of Chlorella Vulgaris in Shake Flasks with Respect to Light Intensity and Light Duration. .
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3008
Deppe S et al. (2020) Model-Assisted Design of Experiments for Algae Cultivation. .
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3009
Ifrim GA et al. (2020) Modeling of Microalgae in an Air-Lift Photobioreactor for Biomass Production. .
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787
Becker B, Dabisch-Ruthe M and Pfannebecker J (2020) Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide. Journal of food protection 83, 45–51.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC