Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1131 Publikationen
2020 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7936
T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, C. Posch, Integration of prior knowledge and digital tools for uncertainty-based decision support, 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6571
M. Upmann, Separatorenfleisch oder nicht? Konzept zur Einordnung von Geflügelrohstoffen, Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung. (2020) 5–6.
ELSA
2020 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 6572
M. Upmann, Wissenschaftler kritisiert Bauern-Bashing, Neue Westfälische. (2020).
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants, BrewingScience. 73 (2020) 85–94.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, P. Neubauer, J. Schneider, Approach for modelling the extract formation in continuous conducted “beta-amylase rest” as part of the production of beer mash with targeted sugar content, Biochemical Engineering Journal . 164 (2020).
ELSA
| DOI
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren, Flüssiges Obst. (2020) 200–203.
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken, in: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020: pp. 97–108.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars, Fruit Processing. (2020) 222–225.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, J. Schneider, Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer, Journal of Food Science. 85 (2020) 2020–2031.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
M. Zimmer, J. Schneider, Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems, in: 2020.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
P. Wefing, C. Conradi, St.-B. Beckhoff, Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage, in: 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, W. Ali, Digitalisierung - Bierbrauen 4.0, elektroniknet.de. (2020).
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, Brauwelt. (2020) 413–416.
ELSA
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2822
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, Claus Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting Industrial Cell Culture Seed Trains - A Bayesian Approach, BioMed Central, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3007
F. Kuhfuß, M. Tölle, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, S. Deppe, G.A. Ifrim, B. Frahm, Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration, 2020.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3008
S. Deppe, F. Kuhfuß, M. Tölle, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, G.A. Ifrim, J. Möller, R. Pörtner, A. Moser, V.C. Hass, B. Frahm, Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation, 2020.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3009
G.A. Ifrim, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, B. Frahm, Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production, 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787
B. Becker, M. Dabisch-Ruthe, J. Pfannebecker, Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide, Journal of Food Protection . 83 (2020) 45–51.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC