Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1151 Publikationen
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7986
A. Moser, K.B. Kuchemüller, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, R. Pörtner, V.C. Hass, J. Möller, Model-assisted DoE software: Optimization of growth and biocatalysis in Saccharomyces cerevisiae bioprocesses, Bioprocess and Biosystems Engineering. 44 (2021) 683–700.
ELSA
| DOI
2021 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8078
A. Blome, M. Luttmann, B. Frahm, U. Müller, Messtechnikkonzepte für die Erfassung von qualitätsrelevanten Parametern und Merkmalen bei der Weizenteigverarbeitung, 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6732
F. Conradi, Real time quality controlled mashing – a successful approach using inline near infrared spectroscopy and advanced data analysis, in: 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734
D. Pauli, M. Neumaier, Einsatz von technischer Sensorik im Projekt DproFood , in: 2021.
ELSA
2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6825
F. Conradi, Rezyklaterkennung in PET-Preforms, in: 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840
D. Pauli, S. Wisser, Datenanalyse und autonome Prognostik zur Verbesserung der Transparenz und Sicherheit von Lebensmitteln, in: 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842
D. Pauli, M. Neumaier, M. Scharf, C. Funke, Von der offline zur online Qualitätskontrolle mittels Echtzeit- und Fingerprint-Analytik, in: 2021.
ELSA
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6926
M. Upmann, G. Weyland, Was ist erlaubt, was verboten? 16. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost – 4. Teil, Fleischwirtschaft. 100 (2021) 52–57.
ELSA
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6927
M. Upmann, G. Weyland, Was ist erlaubt, was verboten? 16. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost – 3. Teil, Fleischwirtschaft. 100 (2021) 48–50.
ELSA
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
L. Katsch, J. Schneider, Potential für eine schonendere Pasteurisation, Brauwelt. (2021) 340–343.
ELSA
| Download (ext.)
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12952
S. Ulrich, C. Gottschalk, B. Biermaier, E. Bahlinger, M. Twarużek, S. Asmussen, M. Schollenberger, H. Valenta, F. Ebel, S. Dänicke, Occurrence of type A, B and D trichothecenes, zearalenone and stachybotrylactam in straw, Archives of Animal Nutrition = Archiv Für Tierernährung. 75 (2021) 105–120.
ELSA
| DOI
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12951
A. Dreyfus, M.-T. Ruf, A. Mayer-Scholl, T. Zitzl, N. Loosli, N.S. Bier, S. Hiereth, S. Ulrich, S. Poppert, R.K. Straubinger, J. Stenos, T. Tshokey, Exposure to Leptospira spp. and Associated Risk Factors in the Human, Cattle and Dog Populations in Bhutan, Pathogens. 10 (2021).
ELSA
| DOI
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12958
J. Köck, C. Gottschalk, S. Ulrich, K. Schwaiger, M. Gareis, L. Niessen, Rapid and selective detection of macrocyclic trichothecene producing Stachybotrys chartarum strains by loop-mediated isothermal amplification (LAMP), Analytical and Bioanalytical Chemistry : A Merger of Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry and Analusis. 413 (2021) 4801–4813.
ELSA
| DOI
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2822
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, Claus Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting Industrial Cell Culture Seed Trains - A Bayesian Approach, BioMed Central, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3007
F. Kuhfuß, M. Tölle, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, S. Deppe, G.A. Ifrim, B. Frahm, Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration, 2020.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3008
S. Deppe, F. Kuhfuß, M. Tölle, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, G.A. Ifrim, J. Möller, R. Pörtner, A. Moser, V.C. Hass, B. Frahm, Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation, 2020.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3009
G.A. Ifrim, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, B. Frahm, Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production, 2020.
ELSA