Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1131 Publikationen
2020 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7936
Hernández Rodriguez, Tanja, Björn Frahm und Christoph Posch. 2020. Integration of prior knowledge and digital tools for uncertainty-based decision support.
ELSA
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 7937
Hernández Rodriguez, Tanja, Sahar Deppe, Veronika Gassenmeier, Fabian Kuhfuß, Marius Tölle, George Adrian Ifrim und Björn Frahm. 2020. Modeling of Chlorella vulgaris algae in shake flasks with respect to light intensity and light duration. Chemie Ingenieur Technik, Tagungsband zur 10. ProcessNet-Jahrestagung und 34. DECHEMA-Jahrestagung der Biotechnologen 2020. Bd. No. 9. Volume 92. Wiley. doi:10.1002/cite.202055235, .
ELSA
| DOI
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 7938
Hernández Rodriguez, Tanja, Christoph Posch, Ralf Pörtner und Björn Frahm. 2020. Towards integration of prior knowledge and propagation of uncertainty for digital twins of biopharmaceutical production processes. Chemie Ingenieur Technik, Tagungsband zur 10. ProcessNet-Jahrestagung und 34. DECHEMA-Jahrestagung der Biotechnologen 2020. Bd. No. 9. Volume 92. Wiley. doi:10.1002/cite.202055234, .
ELSA
| DOI
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6571
Upmann, Matthias. 2020. Separatorenfleisch oder nicht? Konzept zur Einordnung von Geflügelrohstoffen. Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung, Nr. 1: 5–6.
ELSA
2020 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 6572
Upmann, Matthias. 2020. Wissenschaftler kritisiert Bauern-Bashing. Neue Westfälische.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda, F.-J. Methner und Jan Schneider. 2020. Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience 73, Nr. 7/8: 85–94. doi:https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch, .
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick, Florian Conradi, Marc Trilling-Haasler, Peter Neubauer und Jan Schneider. 2020. Approach for modelling the extract formation in continuous conducted „beta-amylase rest“ as part of the production of beer mash with targeted sugar content. Biochemical Engineering Journal 164. doi:10.1016/j.bej.2020.107765, .
ELSA
| DOI
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg, Britta, Kirsten Stake und J. Schneider. 2020. Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren. Flüssiges Obst, Nr. 6: 200–203.
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg, Britta, Kirsten Stake und J. Schneider. 2020. Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken. In: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 97–108.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg, Britta, Kirsten Stake und J. Schneider. 2020. Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars. Fruit Processing, Nr. 7: 222–225.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, Imke, Manuel Zimmer, Peter Neubauer und Jan Schneider. 2020. Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science 85, Nr. 7: 2020–2031. doi:10.1111/1750-3841.15307, .
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2020. Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. In: .
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick, C. Conradi und St.-Bumke Beckhoff. 2020. Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. In: .
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider, Jan, S. Beckhoff-Bumke und W. Ali. 2020. Digitalisierung - Bierbrauen 4.0. elektroniknet.de.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick, Florian Conradi, Marc Trilling-Haasler, Rudolf Schuster, Arthur Gossen und Jan Schneider. 2020. Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt, Nr. 15–16: 413–416.
ELSA
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2822
Hernández Rodriguez, Tanja, Christoph Posch, Julia Schmutzhard, Josef Stettner, Claus Weihs, Ralf Pörtner und Björn Frahm. 2020. Predicting Industrial Cell Culture Seed Trains - A Bayesian Approach. BMC Proceedings. Bd. 14. BioMed Central. doi:10.1186/s12919-020-00188-y, .
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3007
Kuhfuß, F., M. Tölle, Tanja Hernández Rodriguez, Veronika Gassenmeier, S. Deppe, George Adrian Ifrim und Björn Frahm. 2020. Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3008
Deppe, S., F. Kuhfuß, M. Tölle, Tanja Hernández Rodriguez, Veronika Gassenmeier, George Adrian Ifrim, J. Möller, u. a. 2020. Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation.
ELSA
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3009
Ifrim, George Adrian, S. Deppe, Tanja Hernández Rodriguez, Veronika Gassenmeier und Björn Frahm. 2020. Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787
Becker, Barbara, Mareike Dabisch-Ruthe und Jens Pfannebecker. 2020. Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide. Journal of food protection 83, Nr. 1: 45–51. doi:10.4315/0362-028X.JFP-19-238, .
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC