Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1131 Publikationen
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6926
Was ist erlaubt, was verboten? 16. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost – 4. Teil
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 100 (2021) 52–57.
ELSA
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 100 (2021) 52–57.
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6927
Was ist erlaubt, was verboten? 16. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost – 3. Teil
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 100 (2021) 48–50.
ELSA
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 100 (2021) 48–50.
2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 7095
Einsatzmöglichkeiten von Allulose zur Kalorienreduktion in Biermischgetränken
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, in: Behr´s Verlag GmbH (Ed.), Behr´s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2022, 1st ed., Behr´s Verlag, Hamburg, 2021.
ELSA
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, in: Behr´s Verlag GmbH (Ed.), Behr´s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2022, 1st ed., Behr´s Verlag, Hamburg, 2021.
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, International Journal of Food Engineering 17 (2021) 703–713.
ELSA
| DOI
| WoS
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, International Journal of Food Engineering 17 (2021) 703–713.
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Potential für eine schonendere Pasteurisation
L. Katsch, J. Schneider, Brauwelt (2021) 340–343.
ELSA
| Download (ext.)
L. Katsch, J. Schneider, Brauwelt (2021) 340–343.
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6158
Ressourceneinsparung und Individualisierung bei Lebensmittelherstellungsprozessen mit Hilfe von Industrie-4.0-Methoden - Digitalisierung startet mit der Datenbeschaffung
U. Müller, A. Blome, M. Luttmann, in: 2021.
ELSA
U. Müller, A. Blome, M. Luttmann, in: 2021.
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6171
Pasteurisation von Getränken: Verweilzeitverteilungen in der KZE und Chemischer Temperatur-Zeit-Indikator zur Prüfung von KZE-Anlagen
J. Schneider, A. Dammann_, K. Schwarzer, U. Müller, in: 2021.
ELSA
J. Schneider, A. Dammann_, K. Schwarzer, U. Müller, in: 2021.
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11376
Considerations of the Impacts of Cell-Specific Growth and Production Rate on Clone Selection—A Simulation Study
T. Hernández Rodriguez, S. Morerod, R. Pörtner, F.M. Wurm, B. Frahm, Processes 9 (2021).
ELSA
| DOI
T. Hernández Rodriguez, S. Morerod, R. Pörtner, F.M. Wurm, B. Frahm, Processes 9 (2021).
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787
Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide
B. Becker, M. Dabisch-Ruthe, J. Pfannebecker, Journal of Food Protection 83 (2020) 45–51.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
B. Becker, M. Dabisch-Ruthe, J. Pfannebecker, Journal of Food Protection 83 (2020) 45–51.
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 1991
Creating a Self-authentication System for Smart Banknotes
M. Funk, M. Scharf, H. Dörksen, H.-J. Danneel, V. Lohweg, M. Hübner, J. Schaede, R. Stierman, A. Knobloch, D.K. Le, E. Gillich, U. Mönks, in: ODS 2020 Review, San Francisco, USA., 2020.
ELSA
| Download (ext.)
M. Funk, M. Scharf, H. Dörksen, H.-J. Danneel, V. Lohweg, M. Hübner, J. Schaede, R. Stierman, A. Knobloch, D.K. Le, E. Gillich, U. Mönks, in: ODS 2020 Review, San Francisco, USA., 2020.
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7929
Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration
T. Hernández Rodriguez, S. Deppe, V. Gassenmeier, F. Kuhfuß, M. Tölle, G.A. Ifrim, B. Frahm, Modeling of Chlorella Vulgaris in Shake Flasks with Respect to Light Intensity and Light Duration, 2020.
ELSA
T. Hernández Rodriguez, S. Deppe, V. Gassenmeier, F. Kuhfuß, M. Tölle, G.A. Ifrim, B. Frahm, Modeling of Chlorella Vulgaris in Shake Flasks with Respect to Light Intensity and Light Duration, 2020.
2020 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7930
Towards integration of prior knowledge and propagation of uncertainty for digital twins of biopharmaceutical production processes
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, R. Pörtner, B. Frahm, Towards Integration of Prior Knowledge and Propagation of Uncertainty for Digital Twins of Biopharmaceutical Production Processes, 2020.
ELSA
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, R. Pörtner, B. Frahm, Towards Integration of Prior Knowledge and Propagation of Uncertainty for Digital Twins of Biopharmaceutical Production Processes, 2020.
2020 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7936
Integration of prior knowledge and digital tools for uncertainty-based decision support
T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, C. Posch, Integration of Prior Knowledge and Digital Tools for Uncertainty-Based Decision Support, 2020.
ELSA
T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, C. Posch, Integration of Prior Knowledge and Digital Tools for Uncertainty-Based Decision Support, 2020.
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 7937
Modeling of Chlorella vulgaris algae in shake flasks with respect to light intensity and light duration
T. Hernández Rodriguez, S. Deppe, V. Gassenmeier, F. Kuhfuß, M. Tölle, G.A. Ifrim, B. Frahm, Modeling of Chlorella Vulgaris Algae in Shake Flasks with Respect to Light Intensity and Light Duration, Wiley, 2020.
ELSA
| DOI
T. Hernández Rodriguez, S. Deppe, V. Gassenmeier, F. Kuhfuß, M. Tölle, G.A. Ifrim, B. Frahm, Modeling of Chlorella Vulgaris Algae in Shake Flasks with Respect to Light Intensity and Light Duration, Wiley, 2020.
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 7938
Towards integration of prior knowledge and propagation of uncertainty for digital twins of biopharmaceutical production processes
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, R. Pörtner, B. Frahm, Towards Integration of Prior Knowledge and Propagation of Uncertainty for Digital Twins of Biopharmaceutical Production Processes, Wiley, 2020.
ELSA
| DOI
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, R. Pörtner, B. Frahm, Towards Integration of Prior Knowledge and Propagation of Uncertainty for Digital Twins of Biopharmaceutical Production Processes, Wiley, 2020.
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6571
Separatorenfleisch oder nicht? Konzept zur Einordnung von Geflügelrohstoffen
M. Upmann, Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (2020) 5–6.
ELSA
M. Upmann, Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (2020) 5–6.
2020 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 6572
Wissenschaftler kritisiert Bauern-Bashing
M. Upmann, Neue Westfälische (2020).
ELSA
M. Upmann, Neue Westfälische (2020).
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2392
Model uncertainty-based evaluation of process strategies during scale-up of biopharmaceutical processes
J. Möller, T. Hernández Rodríguez, J. Müller, L. Arndt, K.B. Kuchemüller, B. Frahm, R. Eibl, D. Eibl, R. Pörtner, Computers & Chemical Engineering 134 (2020) 1–13.
ELSA
| DOI
J. Möller, T. Hernández Rodríguez, J. Müller, L. Arndt, K.B. Kuchemüller, B. Frahm, R. Eibl, D. Eibl, R. Pörtner, Computers & Chemical Engineering 134 (2020) 1–13.
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2397
Design, Optimization and Adaptive Control of Cell Culture Seed Trains
T. Hernández Rodríguez, B. Frahm, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols, Springer, Berlin, Heidelberg, New York, 2020, pp. 251–267.
ELSA
| DOI
T. Hernández Rodríguez, B. Frahm, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols, Springer, Berlin, Heidelberg, New York, 2020, pp. 251–267.
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2399
Estimation of Process Model Parameters
S. Deppe, B. Frahm, V.C. Hass, T. Hernández Rodríguez, K.B. Kuchemüller, J. Möller, R. Pörtner, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology: Methods and Protocols, Springer, Berlin ; Heidelberg ; New York, 2020, pp. 213–234.
ELSA
| DOI
S. Deppe, B. Frahm, V.C. Hass, T. Hernández Rodríguez, K.B. Kuchemüller, J. Möller, R. Pörtner, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology: Methods and Protocols, Springer, Berlin ; Heidelberg ; New York, 2020, pp. 213–234.