Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1175 Publikationen
2021 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 6577
T. Fechner, A. Röser, M. Upmann, Knochenpartikel in Geflügel-Verarbeitungsfleisch – Rohstoffbedingte Schwankungen innerhalb einer Arbeitswoche, Verlag der DVG Service GmbH , Gießen, 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6732
F. Conradi, Real time quality controlled mashing – a successful approach using inline near infrared spectroscopy and advanced data analysis, in: 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734
D. Pauli, M. Neumaier, Einsatz von technischer Sensorik im Projekt DproFood , in: 2021.
ELSA
2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6825
F. Conradi, Rezyklaterkennung in PET-Preforms, in: 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840
D. Pauli, S. Wisser, Datenanalyse und autonome Prognostik zur Verbesserung der Transparenz und Sicherheit von Lebensmitteln, in: 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842
D. Pauli, M. Neumaier, M. Scharf, C. Funke, Von der offline zur online Qualitätskontrolle mittels Echtzeit- und Fingerprint-Analytik, in: 2021.
ELSA
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6926
M. Upmann, G. Weyland, Was ist erlaubt, was verboten? 16. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost – 4. Teil, Fleischwirtschaft. 100 (2021) 52–57.
ELSA
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6927
M. Upmann, G. Weyland, Was ist erlaubt, was verboten? 16. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost – 3. Teil, Fleischwirtschaft. 100 (2021) 48–50.
ELSA
2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 7095
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Einsatzmöglichkeiten von Allulose zur Kalorienreduktion in Biermischgetränken, in: Behr´s Verlag GmbH (Ed.), Behr´s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2022, 1st ed., Behr´s Verlag, Hamburg, 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7927
T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, Model-based methods in bioprocess technology - Bioprocess modeling, simulation and prediction, 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7931
A. Moser, J. Möller, K.B. Kuchemüller, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, G.A. Ifrim, B. Frahm, R. Pörtner, V.C. Hass, Model-assisted Design of Experiments - Concept, Software and Applications, 2021.
ELSA
2021 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 7939
G. Wirtanen, J. Alarinta, B. Frahm, S. Fasse, Bovine Colostrum for Human Consumption, in: MDPI Encyclopedia, Scholarly Community Encyclopedia, Category: Agriculture, Dairy & Animal Science, 2021.
ELSA
2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 7983
T. Hernández Rodriguez, S. Morerod, R. Pörtner, F.M. Wurm, B. Frahm, Considerations of the impacts of cell-specific growth and production rate on clone selection – a simulation study, in: Bioprocess Systems Engineering Applications in Pharmaceutical Manufacturing, MDPI, Basel, 2021: pp. 49–74.
ELSA
| DOI
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7985
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, R. Pörtner, B. Frahm, Dynamic parameter estimation and prediction over consecutive scales, based on moving horizon estimation - applied to an industrial cell culture seed train, Bioprocess and Biosystems Engineering. 44 (2021) 793–808.
ELSA
| DOI
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7986
A. Moser, K.B. Kuchemüller, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, R. Pörtner, V.C. Hass, J. Möller, Model-assisted DoE software: Optimization of growth and biocatalysis in Saccharomyces cerevisiae bioprocesses, Bioprocess and Biosystems Engineering. 44 (2021) 683–700.
ELSA
| DOI
2021 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8078
A. Blome, M. Luttmann, B. Frahm, U. Müller, Messtechnikkonzepte für die Erfassung von qualitätsrelevanten Parametern und Merkmalen bei der Weizenteigverarbeitung, 2021.
ELSA
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants , International Journal of Food Engineering . 17 (2021) 703–713.
ELSA
| DOI
| WoS